INTERPRETATTION

Interpretation Number: 6/2006
~Code: USBC, Part I, Virginia Construction Code

Section No(s): 1132.6

QUESTION: Does Section 113.6 reguire a written inspectionrreport
on the jobsite if one is sent electronically to the permit
holder?

ANSWER: No, Section 113.6 does not require a notice to be left
on the jobsite. The use of an electronic method is written
notice provided the notice is reasonably calculated to get to
the permit holder, which should be based on legal advice.

This Official Interpretation was issued by the State Building
Code Technical Review Board at its meeting of October 15, 2010.
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